Новини


Професійний аналіз споживчих уподобань при виборі кондитерських виробів



Споживчі вподобання при виборі кондитерських виробів під час конференції «Кондитерський бізнес 2024», яка відбудеться 4 вересня в Києві, проаналізує Кирило Єжов, директор з розвитку бізнесу Kantar Україна.

Соціолог за освітою, Кирило Єжов працює в сфері маркетингових досліджень понад 15 років. За цей час він встиг попрацювати як на операційному, так і на клієнтському напрямках дослідницького бізнесу. Має досвід якісних і кількісних типів досліджень, а також медійних технометричних вимірювань.

Як Директор із розвитку бізнесу займається залученням нових клієнтів, розширенням продуктового портфоліо Kantar Україна та поширенням ліцензованих рішень групи Kantar.

Має досвід роботи в багатьох сферах, зокрема: фінанси, телеком, фарма, е-комерс, авто.

У галузі маркетингу особливе захоплення для нього складають напрямки СХ та стратегічної розбудови брендів.

Відвідайте конференцію «Кондитерський бізнес 2024» та дізнайтеся, якими критеріями керується сучасний споживач, обираючи ласощі.