Звіти


У Києві відбулася бізнес-зустріч «Кондитерський бізнес 2024»



За ініціативи компанії Marko Pack 4 вересня в Києві відбувся щорічний захід «Кондитерський бізнес 2024». За багато років ця бізнес-зустріч зарекомендувала себе як дійсно ефективна платформа для обміну досвідом і пошуку нових можливостей для FMCG-компаній, постачальників інгредієнтів, технологій і пакування, а також представників ритейлу.

  • Генеральні партнери – компанії «Ітак» і «Дьолер Україна».
  • Офіційний партнер – незалежний дегустаційний конкурс Favorite Food & Drinks.
  • Партнери заходу: компанії IDS Ukraine, «Десна» та «Ласий кошик».
  • Медіа-партнери – www.packaging.com.ua, журнал «Світ Продуктів».

Під час бізнес-зустрічі спікери-експерти аналізували найактуальніші світові та вітчизняні тенденції ринку кондитерської промисловості, стратегії компаній за сучасних умов, а також сучасні технології виробництва та пакування кондитерських виробів.

Із доповідями виступили представники компаній «Ітак», «Дьолер Україна», Esarom, «АГРАНА Фрут Україна», Integra, ААК, ALLE Consulting, Kantar Україна, «АЛЬКОР ПЛАСТІК», ТАТфуд, GVP Equipment Solutions, а також Спілки «Борошномели України», Одеського Національного Технологічного Університету та Національного університету харчових технологій.

Зокрема, спікери заходу говорили про таке:

  • Актуальні питання у гнучкому пакованні кондитерських виробів;
  • Тренди ринку кондитерських виробів;
  • Тренди українського ринку борошна;
  • Інновації на світових кондитерських ринках 2024;
  • Україна 2025. Трендові смаки кондитерської індустрії;
  • Їжа майбутнього;
  • Рішення для шоколаду;
  • Зміни у законодавстві з безпечності та якості;
  • Інноваційні інгредієнти;
  • Споживчі вподобання при виборі кондитерських виробів;
  • Зерно пшениці та борошно пшеничне для кондитерських виробів. Особливі властивості. Внутрішній та зовнішній ринки;
  • Фруктові рішення для борошняних кондитерських виробів;
  • Рішення для сумішей із високим вмістом какао;
  • Обладнання для оздоровчих кондитерських виробів без використання цукру;
  • Точки безпеки й автоматизація на виробництві;
  • Борошно з фундука – альтернатива пшеничному при виробництві борошняних кондитерських виробів;
  • Рішення кадрової політики, підбір і перекваліфікація, грантова допомога.

Традиційно в рамках бізнес-зустрічі відбулася внутрішня виставка, де демонструвалися новинки й технологічні рішення від компаній: «Ітак», «Дьолер Україна», «Укролія», GVP Equipment Solution, RPS, UTF Group, Ело Пак, «АЛЬКОР ПЛАСТІК», «АГРАНА Фрут Україна», «Базис», Integra, AAK, «Імперія Грандіс» і Цукрова біржа.

На завершення заходу серед учасників розіграли цінні призи від компанії «Дьолер Україна» й організаторів.

Загалом галузевий захід «Кондитерський бізнес 2024» цього року відвідали понад 250 спеціалістів із різних сфер. Серед них: керівники кондитерських компаній, директори з розвитку, начальники відділів закупівель, директори з маркетингу, директори з якості, фахівці ритейлу, технічні директори та начальники виробництв, головні технологи, постачальники технологій, обладнання та пакування.

За більш детальною інформацією звертайтеся:
Marko Pack
+38 095 091 4127
+38 097 363 0336
+38 097 058 2641
event@mirupak.kiev.ua